Aanbieders

Onbeperkt mobiel internet voor de zakelijke markt

Onbeperkt 4G zakelijke aanbieders

Als nieuwe ondernemer is het belangrijk dat jij je zakelijke telecom juist regelt. Eén van de onderdelen van de zakelijke telecom is natuurlijk het mobiele abonnement. Als ondernemer kun jij er tegenwoordig niet meer onderuit om een onbeperkt mobiel abonnement af te sluiten. Dit zorgt er namelijk ten alle tijden voor dat jij bereikbaar bent en dat jij altijd en overal in een cloud kan verder werken. Maar wat heb jij precies nodig als ondernemer? Wat bieden verschillende providers als KPN, T-Mobile en Vodafone? Wat zijn de belangrijkste verschillen? Het antwoord op al deze vragen vind je hieronder.

Wat heb je nodig?

Uiteraard heeft elke ondernemer andere wensen met betrekking tot zakelijke telecom. Een aantal services die jij als ondernemer kunt ontvangen bij zakelijke telecom zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden tot professioneel ingesproken voicemails of een goede verzekering zodat jij bij schade of diefstal altijd snel geholpen kan worden. Daarnaast kun je als klein bedrijf ook ervoor kiezen om bundels te gaan delen. Hierbij deel je een bepaalde megagrote/onbeperkte bundel met alle medewerkers. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar de juiste zakelijke telecom voor jouw bedrijf dan moet jij ook goed nadenken over het servicelevel dat jij wenst. Het servicelevel omvat de afspraken die jij hebt met jouw provider op het moment dat de telecom niet naar behoren werkt. Uiteraard wil jij de beste service, gezien niet werken van zakelijke telecom jouw inkomsten negatief kan beïnvloeden. Omdat problemen bij zakelijke abonnementen vaak in een paar uur verholpen zijn betaal jij vaak ook wat meer voor deze service. Dit is de reden dat zakelijke abonnementen soms duurder zijn dan particuliere abonnementen.

Wat bieden KPN, T-Mobile en Vodafone precies aan?

Elke aanbieder heeft verschillende bundels te bieden als het om zakelijke telecom gaat. Over het algemeen staat KPN Zakelijk bekend als de telecom die jij het snelste in huis hebt. Er zijn abonnementen die jij kunt afsluiten voor een maand, een jaar of 2 jaar. Alle zakelijke telecom pakketten van KPN hebben onbeperkt bellen en sms, en de databundels variëren van 0 GB tot onbeperkt. Daarnaast biedt KPN een extra optie aan die het mogelijk maakt om maandelijks op te zeggen. T-Mobile heeft ten opzichte tot KPN geen optie tot maandelijks opzegbaar en de databundels variëren van 3 GB tot onbeperkt. T-Mobile staat bekend als de goedkoopste en meest flexibele aanbieder van zakelijke telecom. Vodafone heeft zakelijke telecom bundels die variëren van 2 GB tot onbeperkte data. Ook hier is het niet mogelijk om maandelijks op te zeggen. Vodafone staat vaak wel bekent als de duurste zakelijke telecom provider. Daartegenover heeft deze provider geen aansluitkosten en een optie tot combikorting met internet van Ziggo.

Hoe verschillen ze qua prijs, betrouwbaarheid en service?

Wanneer je de zakelijke telecom van KPN, T-Mobile en Vodafone met elkaar vergelijkt dan verschillen deze onderling. Wanneer jij de goedkoopste aanbieder zoekt moet jij de prijzen objectief vergelijken. De prijzen zijn afhankelijk van het soort toestel dat jij bij het abonnement neemt. Het is ook lastig aan te geven welke provider het betrouwbaarste is. Uiteraard wil jij een goede 4G-dekking hebben. Hedendaags zijn de netwerken van alle providers even goed, alleen verschilt de lokale dekking. Zoals al eerder aangegeven is het als ondernemer ook belangrijk om te kijken naar de verschillen in servicelevels die de verschillende providers kiezen. Uiteraard is het ook lastig om te beslissen welke provider de beste service heeft, gezien de beste service voor elke ondernemer verschilt. Als ondernemer kies je de beste service als jij goed nadenkt over wat je van jouw provider verwacht op het moment dat jouw zakelijke telecom niet werkt.

Latest Posts

Welcome to Jekyll!

You’ll find this post in your _posts directory. Go ahead and edit it and re-build the site to see your changes. You can rebuild the site in many different ways, but the most common way is to run jekyll serve, which launches a web server and auto-regenerates your site when a file is updated.